Per aspera ad astra
Header

Edgar Cayce – profetul adormit – portret astrologic

April 22nd, 2014 | Posted by astrom in Portret astrologic

Edgar CayceEdgar Evans Cayce s-a nascut in 18 martie 1877, intr-o familie de fermieri saraci din statul Kentucky si, pana la varsta de sapte ani, nimic nu anunta capacitatile sale iesite din comun. Abia dupa aceasta varsta, copilul incepe sa le povesteasca parintilor sai despre viziunile ciudate pe care le avea si despre capacitatea sa de a intra in legatura cu persoane decedate.  Nimeni nu ii da atentie insa, iar parintii, preocupati mai mult de starea financiara precara a familiei, il sfatuiesc pe acesta sa citeasca Biblia, lucru pe care Edgar il va face pentru tot restul vietii. In fapt, viitorul medium declara in repetate randuri ca obisnuia sa citeasca Noul si Vechiul Testament odata pe an.

 

Numit şi profetul adormit, Cayce avea viziuni în timp ce se afla în transă. Vedea lucruri din trecut, din prezent şi din viitor. A descifrat mistere ale istoriei, a salvat oameni de boli incurabile, uimind medicii. Iar multe dintre profeţiile sale despre cumpenele omenirii şochează în continuare o lume întreagă.
Despre clarviziunile ultimului profet, cum este numit, se spune că unele sunt de-a dreptul şocante. Numele “profetului adormit”, aşa cum a fost supranumit pentru că făcea predicţii într-o stare asemănătoare cu somnul, a fost consacrat de publicaţia New York Times. Încă din 1910, prestigioasa publicaţie scria că bărbatul semi-analfabet devenea un adevărat om de ştiinţă în timpul transei şi îl descria drept “unul dintre cele mai misterioase personaje ale secolului XX”.

Edgar Cayce a văzut momente de răscruce ale omenirii, în transele sale. Astfel, a prezis marea criză economică de la sfârşitul anilor 20, al Doilea Război Mondial, moartea a doi preşedinţi americani, viitorul medicinei şi a diagnosticat maladii.

Edgar Evans Cayce s-a nascut in 18 martie 1877 la ora 15:03 in Hopkinsville, Kentuky, SUA.

 

Cayce are Soarele in Pesti si in casa 8, Luna in Taur si in casa 10, Ascendentul in Leu impreuna cu Uranus, dominanta temei este Soarele, Nodul Sud este in Pesti in casa 8 si Nodul Nord in Fecioara si in casa 2.

Cayce este un Mistic cu suflet de Om al Pamantului si cu masca de Rege.

 

Harta Edgar Cayce

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acestea dau misticism, compasiune, plasticitate, imaginatie, intuitie, receptivitate, empatie, sensibilitate, clarviziune din partea zodiei Pesti, simt artistic, dragostea de natura, solutii naturiste de vindecare, tenacitate, nevoia de confort si stabilitate din partea zodiei Taur, nevoia de exprimare, comunicare si creativitate, curajul de a iesi in fata si de a prelua initiativa din partea zodiei Leu.

Aceasta preluare a initiativei si iesirile la rampa nu se fac oricum ci in stil Varsatorian (Uranus pe Ascendent).  Cayce vine sa rascoleasca, sa revolutioneze, sa scoata din inertie punand pe tapet teme legate de paranormal, lumea spiritelor,  corpuri subtile, astrologie, energii, dimensiuni astrale, medicina naturista,  chakre si vindecari prin metode neconventionale. Toata greutatea astrogramei(model de tip bol nonstandard)  se sprijina pe aceasta combinatie Ascendent – Uranus(planeta singleton – vectorul temei) si il impinge pe Cayce cu o forta nebanuita sa iasa in fata si sa isi indeplineaca misiunea: aceea de a arata celorlalti fata nevazuta a lumii.

Toate drumurile temei  ne conduc spre trei case care contin toate planetele cu exceptia lui Uranus si care ne ajuta sa decodificam misterul temei lui Cayce: Casa 8 – Pesti care contine Soarele, Mercur, Venus, Saturn si Nodul Sud, Casa 10 – Taur cu Luna, Pluton, Neptun si Mijlocul Cerului si Casa 6 – Capricorn cu Marte si Jupiter.

Aceste case  dau forta temei fiind asezate intr-o armonie desavarsita: casa 8 incadrata prin sextile de casa 10 si casa 6 si casele 10 si 6 in trigon.  In plus casa 8 este implicata in receptie mutuala cu casa 6 prin Jupiter – Saturn si in receptie mutuala cu casa 10 prin Neptun – Venus.

Practic afirmarea sociala si cariera(casa 10) impreuna munca si meseria(casa 6) se exprima prin intermeduil casei 8 – casa legata de ocultism si sondarea lumii nevazute. Sa nu uitam ca una dintre semnificatiile casei 6 este preocuparea pentru metodele de vindecare si medicina.

Extraordinarele sale capacitati de medium sunt puse in evidenta peste tot in astrograma:

1) Soare(Stapanul temei), Mercur, Venus(Almuten figuris), Saturn, si Nodul Sud  in casa 8 de ocultism si in zodia Pesti de misticism, receptivitate si empatie.

2)  Conjunctia larga dintre: Luna, Neptun, Pluton si Mijlocul Cerului – toate planete de subconstient, visare si sondare a strafundurilor.

3) Energia fantastica cu care este sustinuta conjunctia de mai sus prin trigon cu tandemul Marte-Jupiter din Capricorn si prin sextil cu Soarele si manunchiul de planete din casa 8.

Numarul destinului 8 si faptul ca Cayce are configuratia 888 in numerograma arata ca acesta are o misiune speciala aici pe Pamant. Configuratia 3333 arata ca Edgar este o persoana care sapa adanc in tot ceea ce inseamna domeniile sale de interes.

Nodul Sud in Pesti si in  casa 8 arata ca Cayce vine dintr-o alta viata cu o vasta  experienta mistico-oculta.

Nodul Nord in Fecioara si in casa 2 (regentul nodului nord in Pesti si in casa 8) arata ca misiunea lui  Cayce este de a-si dezvolta talentele legate de vindecare , de ai ajuta pe ceilalti  prin folosirea cunoasterii cu care vine din alta viata. Are misiunea sa duca aceasta cunoastere la un nivel mai inalt, mai rafinat, mai practic si  mai aplicat.

Misiune indeplinita. 🙂

Astrolog Gelu Teodor Susanu

 

In introducere s-au folosit texte de aici: Sursa1Sursa2

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati aboneaza-te aici: Grup discutii/Newsletter

 

www.ereiki.ro – www.etaichi.ro – www.munayki.ro – www.johrei.ro – www.astrom.ro –www.kundaliniyoga.ro  – www.acumsiaici.ro – www.nutrispirit.ro

 

 

 

Share Button

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.