Per aspera ad astra
Header

Anul 2014 – “Crucea cosmica” sau “Hai sa nu mai ascund gunoiul sub pres”

February 23rd, 2014 | Posted by astrom in Astrologie previzionala

Cruce cosmica 2014Anul 2014 debuteaza in forta cu o cruce cosmica pe semne cardinale(mostenita din 2013) puternic activata de planete personale: Soare, Luna, Mercur si Venus retrograd.

Crucea cosmica este formata din doua axe perpendiculare: Uranus(Berbec) – Marte(Balanta) si Jupiter(Rac) – Pluton (Capricorn); doua opozitii si 4 patrate. 

Climatul lui 2014 este cel al actiunii al rezolvarii lucrurilor pe care le-am tot amanat sub diferite pretexte, este anul in care suntem obligati sa ne facem curatenie generala prin sertare, anul in care scoatem pe bune gunoiul de sub pres – fie ca vrem fie ca nu vrem. Este anul in care ne reevaluam – la modul serios – misiunea pe plaiurile Mamei Geea si trecem la treaba- fara ifose si fara figuri, manati parca de o tornada care ne impinge din spate.

 

harta cruce cosmica 2014

Uranus in Berbec ne readuce pe tapet eterna intrebarea “Cine sunt Eu?”, ne invita se ne redefinim personalitatea sau sa ne privim din unghiuri noi pe care nu am indraznit pana acum sa le abordam, sa ne reevaluam si sa ne reinventam. Ne face atenti la tot ceea ce tine de sanatate si vitalitate, ne ajuta sa luam masuri pe care le-am tot amanat: mergem la sala, la nutritionist, la astrolog, ne inscriem la un curs de Yoga, Qigong, Tai Chi…facem ceva pentru noi.

Marte in Balanta ne atrage atentia asupra a tot cea ce inseamna relatii si asocieri si cu ajutorul imprevizibilului Uranus ne da energia si imboldul necesar sa punem lucrurile in ordine si aici. Atentie la excese!

Jupiter in Rac ne ajuta sa raspundem la intrebarea “Ce simt?” si ne focuseaza asupra trairilor interiore si asupra valorilor familiei.

Pluton in Capricorn ne invita a ne redefinim in sfera sociala si a carierei si ne ajuta sa gasim echilibrul just intre viata
spirituala, nevazuta si tot ceea ce inseamna iesiri la rampa si social.

Anul 2014 este un an al transformarii in tot ceea ce inseamna relatii: relatia cu mine-exterior (Berbec)-interior(Rac) si relatia cu ceilalti la nivel de familie(Balanta-Rac) si la nivel social(Capricorn-Balanta).

Uranus aduce scanteia, Marte aduce energia, Puton aduce profunzimea transformarii si Jupiter amploarea ei.

Iata ce spune Jiddu Krishnamurti in acest sens:

„Care este esenţa învăţăturii mele ? Nu este, drept urmare, mai mult decât evident, că ceea ce sunt, în relaţie cu o altă
persoană, creează de fapt societatea şi, astfel, fără a mă transforma eu însumi, radical, nu pot exista transformări ale
funcţiilor esenţiale ale societăţii ? Când suntem în căutarea unui sistem care să transforme societatea, nu facem decât să evităm implicaţiile problemei în sine, fiindcă un sistem nu poate transforma un om; omul transformă, întotdeauna, sistemul, aşa cum şi demonstrează istoria. Dar asta se produce numai atunci când eu însumi, în relaţia mea cu tine, înţeleg că sunt cauza haosului, a suferinţei, a distrugerii, a fricii, a brutalităţii. Să mă înţeleg pe mine însumi nu este o problemă de timp; mă pot înţelege pe mine însumi chiar în acest moment.”

Deci…cum ramane…mai ascundem gunoiul sub pres?

Astrolog Gelu Teodor Susanu

 

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati aboneaza-te aici: Grup discutii/Newsletter

 

www.ereiki.ro – www.etaichi.ro – www.munayki.ro – www.johrei.ro – www.astrom.ro –www.kundaliniyoga.ro  – www.acumsiaici.ro
Share Button

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.